Laat indrukwekkende beelden achter met een pakkende bedrijfsvideo of bedrijfsfilm of leg uw evenement op video vast.

**Inclusief gebruik van gecertificeerde dronebeelden**
we zijn in het bezit van een ROC-light & RPA-L certificaat

Een goede film of aftermovie laten maken valt of staat met het verhaal dat je te vertellen hebt. Door een video te laten maken vertel je namelijk het verhaal achter je bedrijf of evenement. Na het kijken van de bedrijfsfilm moet de doelgroep niet alleen weten om wat voor een bedrijf het gaat, maar moet men er ook een goed gevoel aan overhouden. Het maken van een professionele bedrijfsvideo is daarom van essentieel belang.

Wij zijn ervan overtuigd dat je de doelgroep pas echt kunt bereiken als ook een goed verhaal hebt. En van dat verhaal maken wij bedrijfsfilms. Voordat je het maken van een bedrijfsfilm uitbesteed aan ViWa Fotografie, brengen we eerst in kaart op welke manier je je verhaal aan wie wilt vertellen. Van daaruit kunnen we verder met de scriptontwikkeling. Vervolgens draaien en monteren we de bedrijfsvideo. De keuze voor een eventuele voice-over en muziek zijn hierbij van essentieel belang.
Ook voor evenementen kunt u bij ons terecht. 
Een event-video is een film waarop u op unieke wijze uw (meerdaags) event laat vastleggen op camera. Daarnaast komt het vaak voor dat voorafgaand aan het evenement een video wordt getoond om het publiek op te warmen, dit valt ook onder event video’s. Denk hier bijvoorbeeld aan een gala waarin de genomineerden in een video worden voorgesteld. Met een evenement video laat u een geweldige indruk achter bij de bezoekers en deelnemers van uw evenement. Daarnaast vergroot u met een evenement video het bereik doordat mensen de video gaan delen op diverse social media kanalen. Zij zien zichzelf terug en zo maakt u (potentiële) deelnemers en bezoekers voor het komende jaar enthousiast.
Naast evenementvideo’s maakt ViWa Fotografie ook beursvideo’s. Staat u met uw bedrijf op een beurs? Dan kunnen wij voor u een sfeervolle beursimpressie van uw bedrijf vastleggen. Wij laten door middel van een professionele beursvideo zien wat de thuisgebleven klanten gemist hebben.
UW VOERTUIG LATEN FILMEN?
Heeft u een bijzonder voertuig, boot, motor, klassieker, gepimpte auto of race-auto in bezit en wilt u deze op unieke wijze vast laten leggen op film? ViWa Fotografie produceert graag een automotive film voor u. Samen met u gaan we op zoek naar een passende locatie of locaties voor de shoot. Daarnaast beschikken wij over een drone, waarmee ook beelden van uw voertuig kunnen worden gemaakt. Tijdens deze filmsessie kunnen we ook foto’s maken. Hiervoor gaat dan een fotograaf van ons mee.
“Leuk en zeer origineel om aan autoliefhebbers als verjaardagscadeau te geven”
Ook voor bedrijven maken we uiteraard graag een autofilm. Heeft u een limousine verhuur bedrijf of een trouw auto welke u verhuurt? Of misschien heeft u een bedrijf welke handelt in custom auto onderdelen. Laat een productvideo/autofilm maken om uw product nog meer aandacht te laten krijgen. Wij maken daar graag een bijzondere film van. Wilt u een auto laten filmen? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
AFTERMOVIE AUTO EVENEMENT
Ook voor uw auto evenement maken we graag een passende sfeerimpressie in de vorm van een Aftermovie. Ook toertochten, oldtimer evenementen en uw beurzen zetten we graag op de film. Met onze 4K camera’s zijn we in staat om de thuisblijvers te laten nagenieten van hetgeen wat zij gemist hebben op dit evenement. Daarnaast is de Aftermovie heel goed inzetbaar als promotie materiaal op social-media. Deelnemers zien zichzelf en hun voertuig graag terug op deze video’s.
MARKETINGMIDDEL
Een aftermovie is een perfect marketing middel om mensen de sfeer van een evenement, feest, meeting of festijn opnieuw te laten beleven. De bezoekers van uw evenement wanen zich weer even terug in de tijd dat ze daar waren. Dit schept een emotionele waarde bij uw klant, deelnemers en bezoekers. Ook maakt een aftermovie de mensen die dit jaar niet zijn geweest warm om het aankomende jaar wel te komen. Daarnaast kunt u potentiële sponsoren op eenvoudige wijze uw evenement pitchen waardoor zij een inzicht krijgen in uw evenement. Een aftermovie is één van de beste visitekaartjes van uw evenement. U laat zien wat er zich die dag of dagen heeft afgespeeld op uw terrein. Na het zien van deze sfeerimpressie zullen deelnemers en bezoekers dit gaan delen op social-media kanalen waardoor er het komend jaar misschien nog wel meer mensen op af komen. Sfeer is hierbij het belangrijkst. U wilt graag dat de mensen die niet zijn geweest een gevoel krijgen dat ze wat hebben gemist en zo het komende jaar komen.
DE KOSTEN VAN EEN VIDEOPRODUCTIE ZIJN O.A. AFHANKELIJK VAN:
Opnametijd (hoe lang zijn we bezig met de opnames, is dit een dagdeel of meerdere dagen?)
Hoe groot is de opnamecrew (1 cameraman of meerdere crewleden)
Aantal locaties (1 of meerdere locaties, binnen of buiten Nederland)
Filmduur (wat wordt de uiteindelijke lengte van de audiovisuele uiting)
Muziekrechten afkopen (copyright/buma stemra)
Script (Is er een script nodig ter voorbereiding? Hoe uitgebreid is dat script?)
Beeldkwaliteit ( Full HD 1080p, Slowmotion of 4K ULTRA HD)
Montage (relatief eenvoudige montage of wilt u graag een uitgebreide montage met special effects, en/of animaties)
Kleurcorrectie en/of color grading (Het gelijkmaken en inkleuren van geschoten beelden)
Voice over (wilt u gebruik maken van een voice over?)
Interview(s) (zijn er interviews nodig bij uw bedrijfsfilm? Zo ja, hoeveel werknemers zijn er aan het woord?)
Gebruik van luchtbeelden/dronebeelden.
 
 
Onze videograaf is gecertificeerd in het vliegen van een drone. We zijn in het bezit van een ROC-light & RPA-L certificaat.
 
Voor een prijsopgave komen wij graag persoonlijk langs om uw wensen te bespreken.
Dit gesprek is kosteloos.