VIWA FOTOGRAFIE

Pasfoto service

Pasfoto laten maken bij ViWa fotografie
Voor maar € 12,50

Bij ViWa Fotografie laat u gemakkelijk en snel pasfoto’s maken. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van pasfoto’s voor officiële documenten voor diverse landen. Pasfoto’s voor Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs, Visa en andere identiteitsdocumenten.

Officiële pasfoto’s maken

Wij garanderen dat al onze pasfoto’s voor officiële documenten aan de gestelde eisen voldoen. Een pasfoto moet aan diverse eisen voldoen om gebruikt te mogen worden op bijvoorbeeld een reisdocument en legitimatiebewijs. Wij zorgen ervoor dat de pasfoto geschikt is voor officiële documenten en zo niet, dan kunt u terugkomen en maken we kosteloos een nieuwe pasfoto.

Internationale pasfoto’s laten maken

Behalve pasfoto’s voor Nederlandse documenten maken we ook pasfoto’s voor diverse andere landen. Deze foto’s zijn ook direct klaar.

Leuke pasfoto’s

Wij maken niet alleen officieuze pasfoto’s maar ook leuke pasfoto’s waarop u mag lachen, bijvoorbeeld voor uw CV, profielfoto voor uw social media of als leuke foto voor in de portemonnee. Natuurlijk kunt u ook voor een pasfoto van kinderen en baby’s bij ons terecht.

Pasfoto’s laten maken door professionele medewerkers en apparatuur

Bij ViWa Fotografie beschikken we over de modernste apparatuur en professionele medewerkers die speciaal zijn opgeleid om de perfecte pasfoto te maken. De positie en kleuren van de pasfoto worden altijd goed gecontroleerd en aangepast voordat ze worden afgedrukt en u kan altijd zelf meekijken hoe onze vakkundige medewerkers te werk gaan.

Prijs

Bij ViWa Fotografie betaald u voor de pasfotoservice slechts € 12,50. Hierbij zitten dan natuurlijk ook wat leuke foto’s voor jezelf.

Buiten onze reguliere openingstijden is onze pasfotoservice ook beschikbaar in de avonden tussen 18:30 en 21:00 en op zaterdag en zondag tussen 11:00 en 15:30 (Alleen op afspraak, telefonisch)De fotostudio is geopend van 09:00 tot 13:00.  Wilt u na 13:00 langskomen bel ons dan even op:  06- 29162043 dan komen we u graag even helpen.

studiofotografie, pasfoto, pasfoto, wijchen