CAKESMASH FOTOGRAFIE2020-09-15T08:58:56+00:00

Project omschrijving

CAKESMASH FOTOGRAFIE

Cakesmash fotoshoot leuk voor de eerste verjaardag van je baby. Heerlijk kliederen, smullen en smashen van de Giant cupcake door de cakesmash fotograaf in nederland. Met een All in prijs inclusief Giant cupcake, keuze uit vele decors, 15 digitale foto’s. Smash the Cake

Cakesmash fotoshoot

Cakesmash fotoshoot boek je bij de enige echte Cakesmash fotograaf van Nederland. wij staan bekend als de cakesmash fotograaf met de meeste afwisselende decors en thema’s. Baby’s (vanaf 9/10/11 maanden) mogen spelen met een kleurrijke taart. De Cakesmash shoots zijn uitermate geschikt voor een van de eerste verjaardagen. Leuk is het bijvoorbeeld om de foto’s van de CakeSmash te gebruiken voor de uitnodiging voor zijn of haar verjaardag of voor een verjaardagstaart!

Een unieke ervaring voor je baby en een mooie fotoreportage als herinnering voor later. De cakesmash fotograaf hanteert een All in prijs voor je cakesmash fotoshoot. Inclusief prachtige giant cupcake of taart die je in alle kleuren van de regenboog kan bestellen. Tevens ontvang je een prachtige digitale fotocollage die je kan gebruiken voor de uitnodiging.  En nog eens 15 digitale foto’s van de cakesmash fotoshoot. Uiteraard mag je meer foto’s bijbestellen dan gelden de prijzen van de nabestellingen.

Prijs: 145 euro

Inclusief

  • Taart of Cupcake (keuze uit alle kleuren van de regenboog)
  • Fotoshoot 1 uur in onze fotostudio in Wijchen
  • Keuze uit ruime selectie achtergronden en decors; zie werkwijze op de site
  • Inclusief 10 Digitale Foto’s bewerkt in hoge resolutie
  • kliederen, smullen van de taart en Smashen
  • Mogelijkheid tot Melkbad met bloemen fotoshoot na de Cakesmash extra kosten van 45 euro (bovenop de 155 euro)
  • verjaardagskaarten zijn exclusief, prijzen van de kaarten zijn op aanvraag!
  • Let op; wij vragen een aanbetaling van 50 euro.

    Zonder taart ook mogelijk, prijs is dan 110 euro

Werkwijze

In onze fotostudio in Wijchen staat een prachtig decor met bijpassende taart of cupcake klaar voor je Baby. Vooraf bespreken we wat voor kleur cupcake/taart je wilt voor de cake smash. Wij werken nauw samen met een Taarten/Cupcake specialist en zorgt ervoor dat een prachtige Giant Cupcake of taart naar keuze voor je baby klaar staat. Belangrijk voor de cakesmash fotoreportage is dat je kindje zelfstandig kan zitten, meestal is dit rond de 9/10/11 maanden. Reserveer daarom op tijd je cakesmash fotoreportage HIER

De fotoshoot kan beginnen, je kindje mag heerlijk smullen van de mega cupcake! Tegen een meerprijs kunnen we een Melkbad verzorgen met prachtige bloemen. Tevens kunnen we tegen een meerprijs een cakesmash buiten verzorgen.

MEER DIENSTEN VAN VIWA FOTOGRAFIE

Ga naar de bovenkant