FAQ items aan het laden...
NEWBORN2021-01-10T09:35:38+00:00

Project omschrijving

Newborn fotoshoot in de fotostudio

Prijs: 125 euro

Inclusief:

  • +/- 2/3 uur fotografie
  • Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
  • Ruime keuze uit exclusieve props voor de fotoreportage
  • We maken ongeveer 125 foto’s gemiddeld.
  • 8 digitale bewerkte foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
  • Nabestellingen mogelijk (klik hier voor meer informatie)
  • Toeslag foto’s met het gezin van de newborn+broertjes/zusjes 20 euro extra

Onze werkwijze

De mooiste newborn foto’s worden gemaakt tussen 5 tot 15 dagen na de geboorte. Dit omdat de baby dan veel slaapt en in diverse houdingen kan worden gelegd. De fotosessie bij een Newborn neemt ongeveer 2/3 uur in beslag, dit omdat tussendoor de kleine wordt gevoed, verschoond, en in slaap wordt gewiegd. We gaan geheel op het ritme van jullie kindje af.

Als u interesse heeft in een newbornfotoshoot is het aan te raden om tijdens je zwangerschap al contact met ons op te nemen het liefste tussen de 20-30 weken zwangerschap. We houden rekening met de newbornfotoshoot rond de uitgerekende datum. Ook wordt dan het een en ander besproken ter voorbereiding op de newbornfotoshoot.  Na de bevalling neemt u contact met ons op om de datum definitief te maken.

De fotoreportage

Als eerste zullen we bespreken wat uw wensen zijn. Vervolgens wordt u verwelkomt in de fotostudio. De fotostudio is al goed voorverwarmd voor de newbornfotoshoot. Het is erg belangrijk dat het in de fotostudio een tropische temperatuur is. Dit omdat de meeste newbornfoto’s van uw kindje zonder kleding worden gemaakt. Het gaat hierbij enkel om het naturel-effect van de huid van de baby wat mooi uitkomt op de foto.

U wordt in de fotostudio verwacht samen met uw partner. Mocht u die niet hebben adviseren wij wel om ipv uw partner een vriend/vriendin mee te nemen. Diegene kan mij namelijk assisteren tijdens de fotoreportage dit allemaal ivm newborn safety posing. Bij Newborn fotografie is het erg leuk om met accessoires te werken. Zo hebben wij een keuze uit verschillende achtergronden, gebreide mutsjes en setjes, rieten manden, schalen, antieke kistjes, de accessoires zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. In de studio kunnen jullie vooraf jullie voorkeur aangeven.

Veiligheid staat voorop! De fotograaf heeft diverse newborn workshops en trainingen gevolgd.
Alle newborn poses worden veilig uitgevoerd en we gaan geheel af naar het ritme van jullie kindje.

Ontvangen van de foto’s :

Binnen 5 werkdagen (ma tot vrij) ontvangt u de onbewerkte foto’s. Deze zijn voorzien van een watermerk. uit deze foto’s kunt u een selectie maken. Afhankelijk van uw shoot zijn een bepaalde hoeveelheid foto’s inbegrepen. Extra foto’s aankopen is mogelijk tegen een bijbetaling:

De eerste 10 EXTRA foto’s zijn 7,50 euro per foto voor een studio-shoot en 5,00 euro per foto voor een
buiten-shoot. Vanaf de 11e EXTRA foto krijgt u 15% korting op het totaalbedrag. Indien u alle foto’s wilt afnemen dan krijgt u een aantrekkelijke korting van 40% op het totaalbedrag. Vraag aan de fotograaf hoeveel goede foto’s dit uiteindelijk zijn. 

MEER DIENSTEN VAN VIWA FOTOGRAFIE

Ga naar de bovenkant