Project omschrijving

PROMOTIE & EVENEMENTEN

De juiste beleving en sfeer moet je kunnen proeven!

Een evenement gaat vaak samen met mooie herinneringen. Om hiervan optimaal te kunnen nagenieten zijn mooie evenementenfoto’s natuurlijk ideaal. ViWa Fotografie heeft de beste evenementen fotografen. Of het evenement groot of klein is, en in welke stad dan ook… wij hebben een evenementen fotograaf paraat. Iedere klant heeft andere wensen. Om die reden zorgen wij er altijd voor dat er een match is met de fotograaf die naar jouw evenement komt.

Onopvallend de opvallendste foto’s

Evenementenfotografie is meer dan het fotograferen van mensen. Goede evenementenfotografie brengt mensen, gebeurtenissen en emoties in beeld. Makkelijk is dat niet. De lichtomstandigheden zijn tijdens evenementen niet altijd optimaal. Maar dat maakt evenementenfotografie juist interessant. Onopvallend aanwezig zijn om op die manier de opvallendste foto’s te maken, met respect voor iedere bezoeker.

Eventfotografie

Eventfotografie omvat het vastleggen van een compleet plaatje waarbij gevoelens, gebeurtenissen en mensen niet worden uitgesloten. Het resultaat van eventfotografie is een sfeerimpressie die ook aan de mensen die er niet bij waren het gevoel geeft erbij geweest te zijn. Evenementen, zoals bedrijfsfeesten, beurzen of andere (zakelijke) evenementen, wil je niet ongemerkt voorbij laten gaan. Toch zijn eventfoto’s niet alleen een leuke herinnering voor jezelf en de bezoekers van je evenement. Eventfotografie kun je ook inzetten ter promotie van een volgend evenement met behulp van fotomarketing. Bijvoorbeeld via social media.

Fotograaf festival, congres of bedrijfsevent

Een impressie laten maken van je festival, congres of bedrijfsevent door een professionele fotograaf? wij fotograferen ieder evenement, van receptie in de bedrijfskantine tot en met een event in Ziggo Dome. Foto’s van je festival, congres of bedrijfsevent zijn binnen 48 uur klaar voor publicatie. En wanneer dat nodig is sneller. Ook kunnen de foto’s worden bewerkt tot een compleet fotoboek.

Dronebeelden

Bent u op zoek naar beelden van uw bedrijfspand. Promotie of event beelden met een drone kijk dan op deze pagina

MEER DIENSTEN VAN VIWA FOTOGRAFIE