FAQ items aan het laden...
ZWANGERSCHAP2021-01-10T09:35:20+00:00

Project omschrijving

ZWANGERSCHAPS FOTOGRAFIE

Zwangerschapsfotografie laat deze bijzondere periode vastleggen met een zwangerschapsfotoreportage bij ViWa Fotografie. Vintage styled romantische zwangerschapsfotografie, foto’s met de Wow factor!

Samen met je gezin, alleen, of samen met je kindje of kinderen. Laat deze bijzondere periode vastleggen met een zwangerschapsfotosessie oftewel bolle buikjes fotoshoot in de fotostudio. Een zwangerschapsfotoreportage vindt plaats tussen de 28ste en 34ste week van je zwangerschap, de zwangerschapsfotoreportage wordt al vroeg in de zwangerschap gereserveerd. Meestal rond de 20 weken om verzekerd te zijn van een plekje. Wij beschikken over ruime collectie exclusieve zwangerschaps jurken die je tijdens de zwangerschapsreportage mag dragen. Een ruime keuze uit prachtige kleuren verrijken je zwangerschapsfotoshoot. Ben je geen jurken type is het ook mogelijk om met wat leuke accessoires denk hierbij aan babyschoentjes die je al hebt aangeschaft, knuffels een wat stoerder effect te krijgen. De fotostudio beschikt over vele achtergronden en decor settings waaruit je kan kiezen.

Prijs: 85 euro (Studio)

Inclusief:

  • Zwangerschapsreportage in onze fotostudio (1 uur fotografie)
  • Gebruik van prachtige props of decors
  • Keuze uit diverse exclusieve zwangerschapsjurken die je mag gebruiken tijdens de fotoreportage
  • 5 Digitale foto’s bewerkt in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen, klik hier voor de prijzen van de nabestellingen.

Kledingtips

Kledingadvies; draag geen strakke kleding voor de zwangerschapsfotoshoot. Afdrukken van een broek zijn nog lang zichtbaar op foto’s. Neem 2 setjes kleding mee voor jou en je partner. Stem de kleuren op elkaar af, hou het rustig, pastel tinten, zwart of wit, crème, beige, rustige tinten.

Tips voor de vrouw; Lange witte jurk, Lange jurk in andere kleuren mag natuurlijk ook vermijd felle kleuren/printen. Neem een spijkerbroek mee, witte basis spaghettiband top, zwarte basis spaghettiband top, zwarte broek, witte broek, strapless bh of een waarvan de bandjes afkunnen.

Tips voor de man; Spijkerbroek, basis wit shirt (mooiste is mouwloos), basis zwart shirt (mooiste is mouwloos), overhemd effen in diverse kleuren zonder teksten erop.

Neem ook leuke accessoires mee wat jullie al gekocht hebben voor de baby. Zoals een rammelaar, knuffeltje, babyschoentjes, of iets vanuit jullie tijd. In de fotostudio maken wij gebruik van diverse achtergronden en decor settings.

Outdoor Zwangerschapsfotoshoot

Exclusieve zwangerschapsfotoreportage op prachtige unieke foto locatie’s in regio Wijchen, Nijmegen, Ede, Arnhem, Doetinchem. Adembenemende foto’s waar je nog jarenlang naar zal kijken. Leg deze bijzonder periode in je leven vast met een zwangerschapsfotoreportage outdoor. Een zwangerschapsfotoreportage dat in elk seizoen zijn charmes heeft. Bijvoorbeeld in het voorjaar en zomer op het strand. In de herfst en in de winter in het kleurrijke bos, of andere unieke fotolocatie’s!

Prijs: 100 euro (Locatie nader te bepalen)

Inclusief:

  • +/- 1/2 uur fotografie op locatie (keuze uit diverse locaties binnen de regio’s Wijchen, Nijmegen, Ede, Arnhem, Doetinchem)
  • Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
  • 8 digitale foto’s bewerkt in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
  • Nabestellingen mogelijk (klik hier voor meer informatie)

Let op: Belangrijk om te weten is dat ViWa Fotogrfaie een aanbetaling vraagt van 50 euro die van te voren overgemaakt kan worden. Na ontvangst van uw aanbetaling is de reservering definitief m.u.v weersomstandigheden. Dan plannen we een nieuwe afspraak. Voor een zwangerschapsfotoreportage buiten is het erg afhankelijk wat je aan doet in welk seizoen. Must do: Is een goede match te vormen samen je partner/gezin. Zorg voor tijdloze kleding, zodat je de foto’s over 10 jaar ook nog mooi vindt. Must haves: strapless bh/waarvan de bandjes af kunnen, stem je kleuren af op het seizoen en locatie

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot sturen wij een ruime selectie bewerkte foto’s naar jullie toe. Uit die selectie mogen jullie 15 foto’s kiezen die in dit pakket zitten. En eventueel voor de nabestellingen, bekijk hier de prijzen van de nabestellingen.

Boek nu deze geweldige fotoshoots via ons agenda systeem KLIK HIER

Ontvangen van de foto’s :

Binnen 5 werkdagen (ma tot vrij) ontvangt u de onbewerkte foto’s. Deze zijn voorzien van een watermerk. uit deze foto’s kunt u een selectie maken. Afhankelijk van uw shoot zijn een bepaalde hoeveelheid foto’s inbegrepen. Extra foto’s aankopen is mogelijk tegen een bijbetaling:

De eerste 10 EXTRA foto’s zijn 7,50 euro per foto voor een studio-shoot en 5,00 euro per foto voor een
buiten-shoot. Vanaf de 11e EXTRA foto krijgt u 15% korting op het totaalbedrag. Indien u alle foto’s wilt afnemen dan krijgt u een aantrekkelijke korting van 40% op het totaalbedrag. Vraag aan de fotograaf hoeveel goede foto’s dit uiteindelijk zijn. 

MEER DIENSTEN VAN VIWA FOTOGRAFIE

Ga naar de bovenkant